Beauty Supps

Beauty Supps

 

Beauty Supps is een ondersteunende supplementenlijn die door middel van samenstelling van ingrediënten een bewuste doel op de gezondheid, de huid en de vitaliteit heeft. Beauty Supps is ontwikkeld door een team van Nederlandse specialisten. Dit team bevat onder andere een voedingsmiddelentechnoloog en een medisch bioloog. Dit team volgt de wetenschappelijke onderzoeken die overal ter wereld worden gedaan zeer nauwgezet en doen binnen hun organisatie zelf ook onderzoek naar ingrediënten en de werking er naar.

 

Waarom Beauty Supps gebruiken?

 

Uit onderzoek is gebleken dat de voedingswaarde in ons voedsel in een periode van 50 jaar sterk is afgenomen. Dit geld vooral voor groente, fruit en vlees. Wanneer wij volgens de ADH (aanbevolen dagelijkse hoeveelheid) eten, opgesteld door de Nederlandse Gezondheidsraad, krijgen wij voldoende voedingsstoffen binnen. In de praktijk blijkt echter dat wij toch niet altijd voldoende van de geadviseerde voedingsstoffen binnen krijgen. Dit komt met name door de drukte binnen ons  dagelijks leven. Iedereen heeft wel de behoefte om gezonder te eten en te leven. Hierbij is het mogelijk om te kiezen voor supplementen zoals die van Beauty Supps.

 

Welke Beauty Supps producten verkopen wij?

 

Bij Your Cosmetics zijn er drie producten van de Beauty Supps supplementenlijn beschikbaar:

 

Toont alle 3 resultaten

Sorteer op:

Huidverbetering met Beauty Supps?

 

Beauty Supps supplementen zorgen voor een huidverbetering van binnenuit. Deze supplementen worden bewust in Nederland geproduceerd, omdat controle op het gebied van hygiëne en zuiverheid van ingrediënten hier goed wordt nageleefd. Verder behoort de regelgeving in Nederland tot één van de strengste in Europa. Daarom  kies je met Beauty Supps voor een veilige aanvulling op je dagelijkse voeding en huidverbetering.

Advies

 

Heeft u behoefte aan persoonlijk advies? Neem dan contact op met onze klantenservice middels de live chat of door een bericht te sturen met ons contactformulier. Onze specialisten staan voor u klaar bij uw product keuze.

Onze merken

Your Cosmetics verkoopt uitsluitend de beste cosmetica merken voor de beste prijs. Zie hieronder een overzicht van onze merken.

Spaarpunten
 • Maak een account aan
  100 punten
 • Doe een aankoop
  Verdien 5 punten voor elke  1,00 die u uitgeeft
 • Volg ons op Instagram
  250 punten
 • Like ons op Facebook
  250 punten
 • Beoordeel ons op Google
  750 punten
 • Andere uitnodigen

  250 punten
 • Verdien aan iemand anders aankoop
  750 punten
 • Plaats 5 bestellingen
  1000 punten
 • Punten inwisselen voor waardebon/kortingscode

   5,00 = 500 Point

Meer weten over Spaarpunten?