Circadia

Circadia

 

Bent u opzoek naar schoonheidsproducten van het merk “Circadia”? Dan bent u bij Your Cosmetics aan het juiste adres. Wij zijn een erkend Circadia verkooppunt. U besteld bij ons uw producten snel en gemakkelijk online. Wij streven ernaar om uw bestelling binnen 1 werkdag op te sturen. Uw bestelling wordt bezorgd door postbedrijf DHL en wordt met alle zorg door ons zelf ingepakt. Onze specialisten en klantenservice helpt u graag verder met advies over een bepaald product. U kunt advies vragen door telefonisch contact op te nemen of middels de live chat met een van onze medewerkers. Verder is het mogelijk om een bericht te sturen naar een van onze medewerkers middels het contactformulier.

Meer weten over Circadia?

 

Circadia is opgericht door de wereldberoemde en wereldwijd erkende Dr. Peter T. Pugliese. Dr. Pugliese was de eerste arts die tientallen jaren van onderzoek wijdde aan het begrijpen van de huid en haar vermogen om klinische en relevante informatie over productontwikkeling te leveren. Voorafgaand aan de lancering van Circadia in 2001, heeft Dr. Pugliese 30 jaar besteed aan het ontwikkelen en produceren van producten voor grote merken in de industrie waaronder Circadia.

 

De professionele huidverzorging van Circadia is gebaseerd op de natuurlijke circadiaanse ritmes van de huid en het lichaam. Chronobiologie, de biologie van tijd, is gebaseerd op de principes om de huid overdag te beschermen tegen schade en het herstel tijdens de slaap te stimuleren. Circadia is een pionier geweest in het introduceren van het concept van circadiaanse ritmes in de gezondheids- en welzijnsindustrie.

 

Wilt u nog meer weten over Circadia. Bezoek dan één van de onderstaande websites:

 

Circadia
Circadia

Onze merken

Your Cosmetics verkoopt uitsluitend de beste cosmetica merken voor de beste prijs. Zie hieronder een overzicht van onze merken.

Spaarpunten
 • Maak een account aan
  100 punten
 • Doe een aankoop
  Verdien 5 punten voor elke  1,00 die u uitgeeft
 • Volg ons op Instagram
  250 punten
 • Like ons op Facebook
  250 punten
 • Beoordeel ons op Google
  750 punten
 • Andere uitnodigen

  250 punten
 • Verdien aan iemand anders aankoop
  750 punten
 • Plaats 5 bestellingen
  1000 punten
 • Punten inwisselen voor waardebon/kortingscode

   5,00 = 500 Point

Meer weten over Spaarpunten?