Decaar

DÉCAAR

 

DÉCAAR streeft ernaar om veilige en natuurlijke cosmeticaproducten van goede kwaliteit te ontwikkelen. Bij DÉCAAR staat een gezonde huid hoog in het vaandel. Hierbij wordt rekening gehouden met blijvende schoonheid, zodat je jezelf kunt zijn en je prettig voelt in je eigen lichaam.

“Dare to be yourself” = “Durf jezelf te zijn”

De producten bij DÉCAAR worden gemaakt van actieve, natuurlijke ingrediënten die veilig zijn voor jouw huid, lichaam en het milieu. Doormiddel van innovatie worden steeds nieuwe producten ontwikkeld die onmiddellijke en langdurig zichtbare resultaten garanderen bij het gezond maken en behouden van de huid. DÉCAAR is nieuw en modern cosmeceutical merk, waarbij de wetenschap en de natuur met elkaar samen gaan. The best of both worlds zo gezegd. 

 

Best verkochte DÉCAAR producten

 

Resultaat 1–16 van de 46 resultaten wordt getoond

Sorteer op:

Meer weten over Decaar?

 

Decaar is een nieuw cosmeceutisch merk dat in 2017 is opgericht. Ook in dit jaar introduceerde Decaar haar eerste twee behandelingen, namelijk: de Oxygen Treatment en Algen Peeling. 

 

Decaar rekent op en de uitgebreide ervaring van enkele van de meest gerenommeerde toonaangevende cosmeceutische formuleerders en business development-professionals in de industrie, die allemaal één gemeenschappelijke overtuiging delen: de basis van schoonheid wordt gevonden in de gezondheid van de huid.

Decaar is gericht op het uitdagen van de status-quo van de cosmetische huidverzorgingsmarkt en het goede voorbeeld geven. Het is toegewijd aan het creëren en leveren van innovatieve, unieke, veilige en zeer effectieve huidverzorgingsproducten, allemaal met dermatologisch bewezen resultaten, die gericht zijn op de meest specifieke huidtypes en zorgen van onze klanten.

 

Wilt u meer weten over Decaar? Bekijk dan de volgende websites:

Decaar
DÉCAAR

Onze merken

Your Cosmetics verkoopt uitsluitend de beste cosmetica merken voor de beste prijs. Zie hieronder een overzicht van onze merken.

Spaarpunten
 • Maak een account aan
  100 punten
 • Doe een aankoop
  Verdien 5 punten voor elke  1,00 die u uitgeeft
 • Volg ons op Instagram
  250 punten
 • Like ons op Facebook
  250 punten
 • Beoordeel ons op Google
  750 punten
 • Andere uitnodigen

  250 punten
 • Verdien aan iemand anders aankoop
  750 punten
 • Plaats 5 bestellingen
  1000 punten
 • Punten inwisselen voor waardebon/kortingscode

   5,00 = 500 Point

Meer weten over Spaarpunten?